side-area-logo

Ha'ne Sushi

 

Ha’ne Sushi is a new take on the traditional sushi train concept. The contemporary space was designed by Brisbane-based studio Tonic Design which, through the use of warm timber and hints of blue, created the perfect simple, yet playful environment. Located in Eaton’s Hill Village, the 107sqm restaurant was built by Unita over a six week period. After opening in November 2017 the sea-inspired space has been turning heads for all the right reasons!

The brief to Tonic Design for Hane Sushi was simple, just like the design intent — design a fresh, clean, contemporary and simple setting for a new sushi train restaurant in Eaton’s Hill Village. Tonic worked closely with the client to develop a paired back, light and airy aesthetic, quite different from other Sushi Restaurants they had done before. By keeping the material palette and colour selections minimal, Tonic was able to work within the client’s budget. Tonic carefully selected finishes that enhanced moments in the plan, like the warm Tasmanian oak timber frame over the sushi bar, which really works to frame the action going on within the sushi bar, and highlight the food on the sushi train. While the organic nature of the varied coloured blue fishscale tiles, bring in an element of fun and delight, and works to draw you into the space.

 

Builder: Unita

Interior Designer: Tonic design